Cannabis Oil

Cannabis Oil – τιμή, κριτικεσ, παρενεργειεσ, πού να αγοράσετε

Το Cannabis Oil είναι μια κρέμα μιας νέας σύνθεσης με μια εντελώς φυσική και βιολογική σύνθεση, η κύρια λειτουργία της οποίας είναι η διατήρηση της σωστής λειτουργίας των αρθρώσεων, η καταπράυνση του πόνου που προκύπτει από προβλήματα με τα οστά και τους μυς και η εξουδετέρωση των επιπτώσεων της φλεγμονής του χόνδρου, αποκαθιστώντας την κατάλληλη κινητικότητα.

Ο πόνος των αρθρώσεων και των οστών δεν επηρεάζει μόνο τους ανθρώπους σε μεταγενέστερη ηλικία, αλλά επηρεάζει και όλες τις ηλικιακές ομάδες, εκτιμάται ότι τα τελευταία χρόνια, λόγω πολλών παραγόντων, οι ασθένειες του κινητικού συστήματος έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Η τιμή στο φαρμακείο 44 Euro. (Κύπρος)

Περιγραφή

Cannabis Oil κάψουλες για τη θεραπεία του πόνου των αρθρώσεων

Πλεονεκτήματα

  • Βοηθά στην αναγέννηση των αρθρικών κυττάρων, τα οποία ευθύνονται κυρίως για την κατάσταση της σωματικής ευεξίας
  • Η ικανότητα να χρησιμοποιείται προφυλακτικά, πριν από την εμφάνιση του πόνου στις αρθρώσεις
  • Υποστηρίζει τους αθλητές επειδή αποτρέπει την κόπωση των οστών και των μυών
  • Βοηθά στην αντιμετώπιση του πόνου στην πλάτη
  • Είναι χρήσιμο για την καταπολέμηση των προβλημάτων στους ώμους και τις αρθρώσεις με τη βοήθεια αποτελεσματικών ενεργειών
  • Αποσκοπεί στη μείωση της δυσκαμψίας των μυών

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις Cannabis Oil

  • Πάρτε 1 κάψουλα 2-3 φορές την ημέρα
  • Συνιστάται μια πορεία θεραπείας τουλάχιστον 28 ημερών
  • Επιπλέον, εάν είναι απαραίτητο, η θεραπεία μπορεί να συνεχιστεί ή να συνεχιστεί

Αντενδείξεις

Δεν υπάρχουν δυσάρεστες παρενέργειες ή αντενδείξεις.
Διασφάλιση ποιότητας και χαμηλή τιμή
Δεν διατίθεται στα φαρμακεία

Πώς λειτουργεί το Cannabis Oil

Συχνά οι υπάρχουσες θεραπείες δεν αρκούν για να ανακουφίσουν την ταλαιπωρία, αλλά το έλαιο κάνναβης είναι μία από τις λίγες φυσικές θεραπείες με εγγυημένο αποτέλεσμα. Το έλαιο κάνναβης έχει γίνει πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο λόγω πολλών οφελών για την υγεία.

Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το ιατρικό έλαιο κάνναβης δεν είναι ψυχοδραστικό χημικό, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται φυσικά στο φυτό κάνναβης.

Το κύριο ψυχοδραστικό συστατικό της κάνναβης ονομάζεται “δέλτα-9-τετραϋδροκανναβινόλη” ή THC. Μόνο αυτή η χημική ουσία αλλάζει την ψυχική κατάσταση και είναι γνωστή για την ικανότητά της να προκαλεί παραισθησιογόνες αισθήσεις.

Όσον αφορά τις κάψουλες ελαίου κάνναβης για τη θεραπεία των αρθρώσεων και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, τα κύρια στοιχεία είναι ότι μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του πόνου. Δεδομένου ότι ο πόνος είναι το κύριο σύμπτωμα όλων των τύπων αρθρίτιδας, μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι το έλαιο κάνναβης έχει πραγματικά ευεργετική επίδραση στις αρθρώσεις.

Από τις περισσότερες από εκατό χημικές ουσίες που βρίσκονται σε φυτά κάνναβης που μπορούν να επηρεάσουν το μυαλό και το σώμα, η λιπαρή μορφή που συλλέγεται σε κάψουλες είναι ιδανική για ιατρικούς σκοπούς.

Κλινικές μελέτες που έχουν ήδη διεξαχθεί με έλαιο κάνναβης έχουν δείξει ότι αυτό το κανναβινοειδές μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη σε άτομα που έχουν διαγνωστεί με αρθρίτιδα και ασθένειες των αρθρώσεων.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δεν υπάρχουν πλέον ρωγμές στα οστά, δεν υπάρχει πλέον πόνος όταν αλλάζει ο καιρός, δεν υπάρχει πλέον δυσκαμψία στις αρθρώσεις, ειδικά το πρωί, ο πόνος στις αρθρώσεις εξαφανίζεται, η φλεγμονή και το πρήξιμο εξαφανίζονται.

Όλα αυτά οφείλονται στη διπλή επίδραση του ελαίου κάνναβης στον πόνο και στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Στο τέλος της θεραπείας, η ασθένεια δεν επιστρέφει και το αποτέλεσμα παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύνθεση Cannabis Oil

Ωμέγα 3-6-9

Συμμετέχει στη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, την ανάκτηση και την ανάπτυξη του σκελετικού μυός. Έχει επούλωση πληγών, αναλγητικό, ηρεμιστικό, αντιφλεγμονώδες, ανοσορρυθμιστικό αποτέλεσμα.

Βιταμίνες Α, Β, Γ, Δ, Ε, Κ

Έχουν γενικό ενισχυτικό αποτέλεσμα και βελτιώνουν τη γενική κατάσταση του σώματος. Ενισχύει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα και διεγείρει τη σωματική και πνευματική απόδοση.

Παλμιτικό και στεατικό οξύ

Αποκαθιστά την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων και των τριχοειδών αγγείων, τα καθιστά ισχυρότερα και πιο ελαστικά, μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση και την ενδοφθάλμια πίεση, βοηθά στην κινητικότητα των αρθρώσεων.

Φυτοστερόλες

Υποστηρίζουν το νευρικό σύστημα, μειώνουν την έκθεση στο στρες, βελτιώνουν τις διαδικασίες αντίληψης και σκέψης, υποστηρίζουν την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων, διατηρούν έναν υγιή αγγειακό τόνο, βοηθούν στην αποκατάσταση της βλάβης των αρθρώσεων και στην αύξηση του μυϊκού ιστού.

Oops! We could not locate your form.