Cystonette – τιμή, κριτικεσ, παρενεργειεσ, πού να αγοράσετε

Cystonette. Η τιμή στην Κύπρο είναι €39

Το Cystonette είναι ένα φυσικό παρασκεύασμα που εξαλείφει γρήγορα μια βακτηριακή λοίμωξη, εξαλείφει τον οξύ πόνο, ομαλοποιεί την ούρηση και προστατεύει το ουρογεννητικό σύστημα από υποτροπές.

Κατηγορία:

Περιγραφή

Πλεονεκτήματα

 • Μειώνει τη φλεγμονή και ανακουφίζει από τον πόνο
 • Εξαλείφει την παθογόνο βακτηριακή μόλυνση
 • Προστατεύει και αποκαθιστά το ουροποιητικό σύστημα
 • Προλαμβάνει υποτροπές και ανάπτυξη χρόνιας νόσου

Το Cystonette είναι αποτελεσματικό στην οξεία και χρόνια κυστίτιδα

Το Cystonette είναι αποτελεσματικό στην οξεία και χρόνια κυστίτιδα. Περιέχει φυσικά συστατικά που έχουν αντιβακτηριδιακό, αντιφλεγμονώδη και αντισπασμωδική δράση.
Μια σημαντική διαφορά μεταξύ του φαρμάκου και άλλων φαρμάκων είναι ότι έχει κατευθυνόμενη δράση και, σε μία πορεία χρήσης, αποκαθιστά τη μικροχλωρίδα του ουρογεννητικού συστήματος και δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα που αποτρέπει την επαναμόλυνση.

Πώς να πάρετε το Cystonette?

 • Λαμβάνετε 1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ)
 • Η διάρκεια εισαγωγής είναι 2 μήνες
 • Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να επαναληφθεί

Μορφή παρασκευής:

Κάψα

Το Supplement Pharmacies πωλεί μόνο ποιοτικά προϊόντα απευθείας από τον κατασκευαστή.
Σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε ένα πλήρως πρωτότυπο προϊόν στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.
Παραδίδουμε Cystonette  σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας

Πώς λειτουργεί το Cystonette?

Η φλεγμονή της ουροδόχου κύστης συνοδεύεται από συχνή παρόρμηση, πόνο και πόνο κατά την ούρηση. Η κυστίτιδα εμφανίζεται συχνότερα λόγω βακτηριακής λοίμωξης. Εάν αντιμετωπιστεί λανθασμένα, τότε από οξεία μορφή ρέει σε χρόνια. Συνήθως, η κυστίτιδα που προκαλείται από βακτηριακή λοίμωξη αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά που συνταγογραφούνται από γιατρό. Το πρόβλημα είναι ότι τα αντιβιοτικά σκοτώνουν τη μικροχλωρίδα, άρα η ανοσία μειώνεται ακόμη περισσότερο και η μόλυνση επανέρχεται μετά από λίγο. Μαζί με αντιβιοτικά, συνταγογραφούνται παυσίπονα, αντιβακτηριακά, ανοσοτροποποιητικά και άλλα φάρμακα. Μια τόσο μεγάλη ποσότητα φαρμάκων επηρεάζει δυσμενώς τα νεφρά και το ήπαρ. Επομένως, το φυσικό παρασκεύασμα για την κυστίτιδα Cystonette συνδυάζει όλες αυτές τις λειτουργίες και δεν έχει αρνητική επίδραση στον οργανισμό.

Λόγω της φυσικής σύνθεσης, το Cystonette έχει πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα, αντικαθιστώντας πολλά φάρμακα.

 • Αντιβακτηριδιακή δράση – καταπολεμά τα παθογόνα βακτήρια και τα απομακρύνει απαλά με τα απόβλητα.
 • Αντιμυκητιακή δράση – βοηθά με κύστεις μυκητιακής προέλευσης και δημιουργεί ένα προστατευτικό κέλυφος για την επανασύνδεση της μυκητιασικής λοίμωξης.
 • Αντιϊκή δράση – καταπολεμά τα ιικά παθογόνα της κυστίτιδας.
 • Αντισπασμωδική δράση – χαλαρώνει τους λείους μύες, γεγονός που βοηθά στην ανακούφιση του πόνου και στην εξάλειψη της στασιμότητας των μολυσμένων ούρων.
 • Αναλγητικό και αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα – εξαλείφει τη φλεγμονώδη διαδικασία και ανακουφίζει τα συμπτώματα, διευκολύνει την ούρηση, αδειάζει εντελώς την κύστη.
 • Ανοσοτροποποιητική δράση – ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αποτρέπει την επανεμφάνιση της νόσου.

Το Cystonette ανακουφίζει γρήγορα από την ενόχληση, αποκαθιστά την κανονική λειτουργία του ουρογεννητικού συστήματος και αναγεννά τους κατεστραμμένους ιστούς. Επιπλέον, το φάρμακο ενισχύει την προστατευτική λειτουργία του σώματος, η οποία αποφεύγει όχι μόνο την ανάπτυξη κυστίτιδας, αλλά και αποτρέπει την ανάπτυξη επιπλοκών.

Κριτικές για το Cystonette

Τριαντάφυλλια

Δεν μπορούσα να θεραπεύσω την κυστίτιδα με κανέναν τρόπο. Τα αντιβιοτικά σκότωσαν τη μικροχλωρίδα και το παθογόνο επέστρεφε ξανά και ξανά. Μου συνέστησαν το Cystonette. Άρχισα να το παίρνω και αμέσως ένιωσα καλύτερα. Μια εβδομάδα αργότερα, όλα τα συμπτώματα σταμάτησαν, αλλά και πάλι τελείωσα το μάθημα. Μετά πέρασε τις εξετάσεις – όλα είναι καθαρά, δεν υπάρχουν βακτήρια.. Ζω χωρίς κυστίτιδα εδώ και έξι μήνες και είμαι ευγνώμων για αυτό στην Cystonette.

Κάρλα

Έχω χρόνια κυστίτιδα. Τα αντιβιοτικά σίγουρα λειτουργούν, αλλά η κυστίτιδα επανέρχεται πάντα σε 1-2 μήνες. Βρήκα τη σωτηρία στο φυσικό παρασκεύασμα Cystonette. Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα βοηθούσε, αλλά είναι καλό που έκανα λάθος. Για έναν ολόκληρο χρόνο ζω μια κανονική ζωή χωρίς πόνο, κάψιμο και μαρτύριο στην τουαλέτα.

Η Σίλα

Το Cystonette με απάλλαξε από τον επείγοντα πόνο και δεν άφησε την οξεία μορφή να μετατραπεί σε χρόνια. Αυτή η θεραπεία ανακουφίζει επίσης από τον πόνο και σκοτώνει το παθογόνο και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα έτσι ώστε τα μικρόβια να μην διεισδύσουν ξανά. Συμβουλεύω λοιπόν όλους όσους αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο πρόβλημα όπως η κυστίτιδα να δοκιμάσουν.

Τι περιεχει το Cystonette

Troxerutin

Βελτιώνει την παροχή αίματος στους ιστούς με οξυγόνο και ενεργοποιεί τον ενδοκυτταρικό μεταβολισμό, που σας επιτρέπει να ανακουφίσετε το πρήξιμο και να αποκαταστήσετε τον τόνο των ποδιών.

D-μαννόζη

Ένα ισομερές γλυκόζης που σταθεροποιεί τη μικροχλωρίδα του ουροποιητικού συστήματος στο γυναικείο σώμα. Βοηθά στην απομάκρυνση επιβλαβών μικροοργανισμών από το σώμα. Θεραπεύει τους βλεννογόνους.

Κυπαρίσσι

Περιέχει τανίνες που δεσμεύουν τα παθογόνα βακτήρια και διευκολύνουν την απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό. Επιταχύνει την αναγέννηση των ιστών, έχει αναλγητικό αποτέλεσμα.

Cranberry

«Φυσικό αντιβιοτικό», ανακουφίζει από τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις, τροφοδοτεί τον οργανισμό με ένα σύμπλεγμα ισχυρών αντιοξειδωτικών, ενισχύει τη δράση των αντιβακτηριακών συστατικών.

Echinacea

Διεγείρει την παραγωγή ιντερφερόνης, μιας πρωτεΐνης που αντιστέκεται στα παθογόνα. Προωθεί την επούλωση των πληγών και τις επιπτώσεις της φλεγμονής. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Εκχύλισμα φύλλων Knotgrass

Εξαλείφει τον ερεθισμό των ιστών, σκοτώνει τα παθογόνα και προστατεύει τους βλεννογόνους από την επαναμόλυνση.

Oops! We could not locate your form.