Fortolex

Fortolex – τιμή, κριτικεσ, παρενεργειεσ, πού να αγοράσετε

Η κρέμα Fortolex χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της θυλακίτιδας, των δακτύλων του σφυριού και άλλων προβλημάτων στα πόδια. Βοηθά στη διόρθωση των στραβά δακτύλων, ισιώνοντάς τα και μειώνοντας τον πόνο και την ενόχληση. Η κρέμα Fortolex ισιώνει την αφύσικη γωνία μεταξύ των οστών, αποκαθιστώντας την κανονική κίνηση του ποδιού και αποτρέποντας τον πόνο σε άλλα μέρη του σώματος.

Η τιμή στην Κύπρο είναι 39€. (Κύπρος)

Περιγραφή

Fortolex από βαλγική παραμόρφωση του ποδιού

Πλεονεκτήματα Fortolex

 • Σχεδιασμένο για τη θεραπεία προβλημάτων στα δάχτυλα των ποδιών, την ανακούφιση από τον πόνο και την ενόχληση που σχετίζονται με τα δάχτυλα του σφυριού και τη θυλακίτιδα;
 • Βελτιώνει τη λειτουργία του ποδιού, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή του φορτίου;
 • Η κρέμα απορροφάται γρήγορα;
 • Ανακουφίζει από τα συμπτώματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποτελώντας ένα αποτελεσματικό και ασφαλές φάρμακο για διάφορες παθήσεις των ποδιών;
 • Παρέχει μια άνετη κατάσταση για τα πόδια;
 • Έχει πολύτιμες ιδιότητες;
 • Βοηθά στην ανακούφιση της φλεγμονής στις αρθρώσεις.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Fortolex για παραμορφώσεις ποδιών

 • Συνιστάται η εφαρμογή της κρέμας Fortolex Valgus δύο φορές την ημέρα για τη θεραπεία του βλαισού;
 • Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας στην πληγείσα περιοχή και καλύψτε την με έναν επίδεσμο ή γύψο;
 • Πλύνετε τα χέρια μετά τη χρήση.

Αντενδείξεις για τη χρήση της κρέμας Fortolex για την παραμόρφωση του βλαισού των ποδιών

Οι αντενδείξεις για τη χρήση της κρέμας Fortolex για το βλαϊκό χαλκό περιλαμβάνουν:

 • Αλλεργία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά της κρέμας Fortolex. Εάν εμφανίσετε ερεθισμό ή αλλεργική αντίδραση μετά τη χρήση αυτού του προϊόντος, σταματήστε να το χρησιμοποιείτε αμέσως και επικοινωνήστε με τον επαγγελματία υγείας σας.
 • Μυκητιασικές λοιμώξεις όπως το πόδι του αθλητή ή η δακτυλίτιδα. Εάν έχετε μυκητιασική λοίμωξη στα πόδια σας, μην χρησιμοποιείτε την κρέμα Fortolex μέχρι να φύγει εντελώς η μόλυνση και να αντιμετωπιστεί από το γιατρό σας.

Διασφάλιση ποιότητας και χαμηλή τιμή
Πάντα διαθέσιμο στο φαρμακείο μας

Πώς λειτουργεί η κρέμα Fortolex για την παραμόρφωση του βλαισού;

Η κρέμα Fortolex έχει πολύτιμες ιδιότητες που βοηθούν στη βελτίωση της κατάστασης του ποδιού παρουσία πέτρες. Το προϊόν εξαλείφει τη φλεγμονή της αρθρικής κάψουλας, μειώνει τον πόνο και το πρήξιμο, αποκαθιστά την κινητικότητα του ποδιού και επιβραδύνει την ανάπτυξη των οστικών σχηματισμών. Επιπλέον, η κρέμα βοηθά στην αποκατάσταση του ιστού του χόνδρου και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που αυξάνει την κινητικότητα και την ελαστικότητα του ποδιού. Το προϊόν παρέχει ομοιόμορφη κατανομή του φορτίου στο πόδι, μειώνοντας την πιθανότητα ενόχλησης και πόνου. Η κρέμα Fortolex φροντίζει επίσης τα πόδια, αυξάνει τη λειτουργικότητά τους και εξασφαλίζει μια πιο άνετη και υγιή ζωή. Το Fortolex δρα μειώνοντας την τριβή μεταξύ των οστών στις αρθρώσεις, μειώνοντας έτσι τον πόνο που σχετίζεται με την αρθρίτιδα.

Τι πιστεύουν οι πελάτες για το Fortolex; Απόψεις και κριτικές:

Υπέφερα για μεγάλο χρονικό διάστημα από μια ασθένεια που έπληξε τα πόδια μου. Τα κόκαλα μου προκάλεσαν μεγάλη ταλαιπωρία και δεν μπορούσα καν να περπατήσω κανονικά. Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ την κρέμα, ένιωσα μια βελτίωση σε λίγες μόνο μέρες. Η κρέμα μείωσε το πρήξιμο και τον πόνο και επίσης βοήθησε στην αποκατάσταση της κινητικότητας των ποδιών. Ευχαριστώ για ένα τόσο υπέροχο προϊόν!

Παρθενόπη Θεοδώρου

Η κρέμα Fortolex με βοήθησε να απαλλαγώ από τον πόνο στις αρθρώσεις που αντιμετώπιζα εδώ και αρκετούς μήνες. Προσπάθησα να μου φέρονται με διαφορετικούς τρόπους, αλλά τίποτα δεν βοήθησε. Μόλις άρχισα να χρησιμοποιώ την κρέμα, ένιωσα τεράστια ανακούφιση. Η κρέμα εξαλείφει τη φλεγμονή και τον πόνο, και τώρα μπορώ να κινούμαι ελεύθερα και να κάνω αυτό που αγαπώ.

Ελλάδα Ανδρονίκου

Έχω παρατηρήσει από καιρό ότι τα πόδια άρχισαν να γίνονται αισθητά. Κουράζονταν πιο γρήγορα και οι πόνοι άρχισαν να εμφανίζονται όταν περπατούσαν ή στέκονταν για πολλή ώρα. Όταν δοκίμασα την κρέμα Fortolex, εξεπλάγην ευχάριστα από το αποτέλεσμα. Η κρέμα με βοήθησε να βελτιώσω την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσω το πρήξιμο καθώς και να ανακουφίσω τον πόνο. Συνιστώ αυτήν την κρέμα σε οποιονδήποτε έχει προβλήματα στα πόδια.

Αυξέντης Γεράσιμου

Τι περιέχει το Fortolex; Σύνθεση και σύνθεση:

Χονδροϊτίνη, Γλυκοζαμίνη

Δρα στη μείωση της φλεγμονής, διεγείρει την παραγωγή αρθρικού υγρού, ενεργοποιεί τη διαδικασία αναγέννησης του χόνδρινου ιστού και προάγει την αποκατάσταση των συνδέσμων και των χόνδρινων ιστών.

Σαμπέλνικ

Βοηθά στη γρήγορη και αποτελεσματική διακοπή των μακροχρόνιων φλεγμονωδών διεργασιών, μειώνει το επίπεδο του πόνου και του οιδήματος και επίσης αποκαθιστά την κινητικότητα και τη λειτουργικότητα των αρθρώσεων. Με τη μείωση της φλεγμονής, του πόνου και του οιδήματος, αυξάνεται η κινητικότητα και η λειτουργικότητα των αρθρώσεων.

λάδι κανέλας

διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στην πληγείσα περιοχή, μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις και αποτρέπει την ανάπτυξη παθολογικών καταστάσεων. Η κύρια δράση του είναι η βελτίωση της ροής του αίματος στην πληγείσα περιοχή, η ανακούφιση των συμπτωμάτων του πόνου στις αρθρώσεις και η πρόληψη περαιτέρω ανάπτυξης παθολογικών αλλαγών στις αρθρώσεις.

Τροξερουτίνη

Επιταχύνει την επούλωση των προσβεβλημένων περιοχών και διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης, συμβάλλοντας στη φυσική αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών.