Hondrofrost αποτελεσματική γέλη για πόνο στις αρθρώσεις

Hondrofrost. Η τιμή στην Κύπρο είναι €39

Το Hondrofrost είναι ένα τζελ ενδυνάμωσης των αρθρώσεων. Διακρίνεται από την αρχή της δράσης: δεν θερμαίνει την επιφάνεια του δέρματος, αλλά αντίθετα, δροσίζει για να ανακουφίσει τον πόνο και να αποφύγει τον ερεθισμό. Ταυτόχρονα, τα στοιχεία του τζελ διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία στον συνδετικό ιστό, γεγονός που επιτρέπει στα κύτταρα να λαμβάνουν περισσότερους πόρους για ανάκαμψη.

Αυτό είναι ένα σύγχρονο προϊόν  που αναπτύχθηκε με βάση φυσικά συστατικά. Συνδυάζει στη σύνθεσή του φυσικων φυτων, όπως η άρνικα του βουνού και η καμφορά, και ουσίες ζωικής προέλευσης απαραίτητες για τον οργανισμό, χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη. Το προϊόν δείχνει την αποτελεσματικότητά του σε κάθε περίπτωση που οι αρθρώσεις χρειάζονται ειδική υποστήριξη: με αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, τραυματισμούς και στην μετεγχειρητική περίοδο.

Περιγραφή

Πλεονεκτήματα

 • Δροσίζει άμεσα και ανακουφίζει από τον πόνο
 • Αποτρέπει την ανάπτυξη της φλεγμονώδους διαδικασίας
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη θρέψη της άρθρωσης
 • Διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό για ταχύτερη ανάρρωση

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hondrofrost?

 • Για την αποκατάσταση της υγείας των αρθρώσεων, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε το τζελ καθημερινά, 2-3 φορές την ημέρα, ανάλογα με το πώς νιώθετε
 • Για να το κάνετε αυτό, απλώστε μια μικρή ποσότητα στην επιθυμητή περιοχή, απλώστε την πάνω από το δέρμα με ελαφριές κινήσεις και αφήστε το να απορροφηθεί
 • Το τζελ δεν χρειάζεται να ξεπλυθεί

Αντενδείξεις Hondrofrost

Δεν υπάρχουν παρενέργειες ή αντενδείξεις, εκτός από περιπτώσεις ατομικής δυσανεξίας στα συστατικά.

Μορφή παρασκευής:

Πήκτωμα

Το Supplement Pharmacies πωλεί μόνο ποιοτικά προϊόντα απευθείας από τον κατασκευαστή.
Σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε ένα πλήρως πρωτότυπο προϊόν στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.
Παραδίδουμε Hondrofrost σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας

 Πώς λειτουργεί το Hondrofrost ?

Οι παθήσεις των αρθρώσεων έχουν γίνει ευρέως διαδεδομένες τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, η φθορά του χόνδρου, δυστυχώς, δεν είναι πλέον ασυνήθιστη. Αυτό οφείλεται στην αύξηση της μέσης ηλικίας του πληθυσμού και του τρόπου ζωής. Πολλοί είναι σε κίνδυνο, οι κύριοι παράγοντες περιλαμβάνουν:

 • έλλειψη φυσικής δραστηριότητας.
 • υπερβολικό βάρος;
 • ηλικία.
 • χειρουργικές επεμβάσεις.
 • δραστηριότητες όπως η σκληρή δουλειά ή ο αθλητισμός.

Το τζελ Hondrofrost δείχνει αποτελεσματικά αποτελέσματα, οι γιατροί το συνιστούν ως υποστηρικτικό παράγοντα για διάφορες ασθένειες των αρθρώσεων: αρθρίτιδα, πολυαρθρίτιδα, κοξάρθρωση, οστεοχονδρωσις

Η τακτική χρήση επιτρέπει όχι μόνο την ανακούφιση από τον πόνο και την ενόχληση κατά τη διάρκεια της κίνησης, αλλά και την πλήρη αποκατάσταση της υγείας των αρθρώσεων. Η διάρκεια του προγραματος χρήση του προϊόν υπολογίζεται μεμονωμένα, ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση, οι ασθενείς δεν αισθάνονται πλέον πόνο και ταλαιπωρία.

Η φόρμουλα βασίζεται σε χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη, ουσίες απαραίτητες για την υγιή λειτουργία του χόνδρου και των αρθρώσεων. Είναι ισορροπημένο με φυσικά φυτά που απορροφώνται εύκολα από τα κύτταρα του σώματος και επιταχύνουν την ανάρρωση με φυσικό τρόπο. Λόγω της ισχυρής και φυσικής του σύνθεσης, το Hondrofrost δεν προκαλεί παρενέργειες, αλλά έχει ενεργό αποτέλεσμα.

Το τζελ απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στην επιφάνεια του δέρματος και των ρούχων σας. Παρέχει ένα σύμπλεγμα χρήσιμων ουσιών, βιταμινών και μετάλλων στην κάψουλα της άρθρωσης για να διεγείρει την αναγέννηση και να παρέχει στους ιστούς επαρκείς πόρους για τη διαίρεση των χονδροκυττάρων, των κύριων κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη του χόνδρου.

Ο μηχανισμός του τζελ είναι απλός, επηρεάζει τα τρία στάδια αποκατάστασης.

1.       Ανακούφισης του πόνου

Η μενθόλη στη σύνθεση δροσίζει το δέρμα και ανακουφίζει από την ενόχληση. Ήδη μετά την πρώτη εφαρμογή, οι ασθενείς βιώνουν ανακούφιση από τα συμπτώματα και μπορούν να κινηθούν με λιγότερη ενόχληση. Σε αντίθεση με τους θερμαντικούς παράγοντες, το Hondrofrost δεν προκαλεί αντίδραση ερεθισμού, αλλά χαλαρώνει και καταπραΰνει.

 2.       Αφαίρεση φλεγμονής

Τα βότανα και άλλα φυτά βοηθούν στην προστασία των ιστών από την επίδραση παθογόνων παραγόντων και εξαλείφουν τις εστίες της φλεγμονώδους διαδικασίας. Έτσι αποφεύγεται η καταστροφή των αρθρώσεων, η φθορά του χόνδρου και του μυϊκού ιστού.

3.      Διέγερση της αναγέννησης

Η χονδροϊτίνη και η γλυκοζαμίνη συμβάλλουν στην ενεργό ανάπτυξη και διαίρεση των χονδροκυττάρων. Επηρεάζουν επίσης την έκκριση του αρθρικού υγρού, το οποίο κυριολεκτικά λιπαίνει την άρθρωση και την προστατεύει από περαιτέρω βλάβες. Σταδιακά, η άρθρωσις αποκαθίστουν πλήρως και αντιμετωπίζει το φορτίο.

Σχόλια Hondrofrost

Τζίνα Μαγνάνη

Έχω δοκιμάσει πολλά κοινά προϊόντα. Τα περισσότερα περιέχουν κάθε είδους θερμαντικά συστατικά όπως καυτερές πιπεριές. Και αυτό δεν μου ταιριάζει, αμέσως υπάρχει ερεθισμός στο δέρμα.
Κάπως με συμβούλεψαν να αγοράσω Hondrofrost. Με εξέπληξε ευχάριστα:το τζελ ανακούφισε γρήγορα τον πόνο, επιπλέον, το αποτέλεσμα ήταν, αντίθετα, ψύξη. Άρχισα να το χρησιμοποιώ περιοδικά και με τον καιρό παρατήρησα ότι το χρειάζομαι όλο και λιγότερο. Τώρα, 3 μήνες μετά, οι αρθρώσεις μου είναι πρακτικά υγιείς.

Αλμπέρτο ​​Ρέντσι

Κάποτε έσπασα το πόδι μου και τραυμάτισα το γόνατό μου και από τότε υποφέρω συχνά από πόνους στις αρθρώσεις. Συνήθως χρησιμοποιούσα παυσίπονα, μετά με σύσταση γιατρών πέρασα σε κρέμες. Αλλά δεν έγινε καλύτερο.
Έμαθα κατά λάθος για το Hondrofrost και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Αυτό το τζελ δεν ανακούφισε απλώς την κατάστασή μου, επηρέασε πραγματικά την υγεία των γονάτων μου. Το περπάτημα έγινε πιο εύκολο, δεν υπήρχε πλέον η αίσθηση του πόνου.

Πιτ Φιέρο

Αφιέρωσα πολλά χρόνια στην αθλητική μου καριέρα, οπότε όταν αντιμετώπισα έναν τραυματισμό, φοβήθηκα πολύ. Δεν ήξερα τι να κάνω, πριν έπρεπε να αντιμετωπίσω μόνο εξαρθρήματα και διαστρέμματα. Και μετά η επέμβαση και μια μεγάλη περίοδος αποκατάστασης.
Τότε ένας συνάδελφος μου είπε για το Hondrofrost.
Φυσικά, ολοκλήρωσα το πλήρες προγραμμα υπό την επίβλεψη γιατρών. Το χρησιμοποιούσε αρκετές φορές την ημέρα. Ως αποτέλεσμα, επέστρεψε στο γήπεδο την επόμενη σεζόν. Φυσικά, πρέπει να προπονηθώ ακόμα πολύ, αλλά είμαι ήδη χαρούμενος που έχω μια τέτοια ευκαιρία

Σύνθεση για Hondrofrost

Γλυκοζαμίνη

Αποτελεί μέρος του αρθρικού υγρού, το οποίο εξασφαλίζει τη σωστή και ανώδυνη λειτουργία της άρθρωσης. Αυξάνει την αντοχή και την ελαστικότητα των υφασμάτων και αποτρέπει τη φθορά τους.

Χονδροϊτίνη

Δυναμώνει τις αρθρώσεις, προάγει την αναγέννηση των κυττάρων και έχει αναλγητικές ιδιότητες. Αποτρέπει την ανάπτυξη οστεοαρθρίτιδας και οστεοχονδρωση.

Άρνικα

Βοηθά στην αύξηση της κινητικότητας των αρθρώσεων. Διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία, έχει ηρεμιστική δράση και ανακουφίζει από τον πόνο.

Μενθόλη

Ανακουφίζει από τη φλεγμονή και τον πόνο λόγω της δροσιστικής δράσης. Τονώνει και διεγείρει τις μεταβολικές διεργασίες για γρήγορη ανάρρωση.

Πεύκο

Βοηθά στην επούλωση των πληγών και ανακουφίζει από τον πόνο στις αρθρώσεις. Φυσικό αντισηπτικό, καταστρέφει τα παθογόνα βακτήρια και αποτρέπει την ανάπτυξη ρευματισμών. Περιέχει αντιοξειδωτικά.

Καμφορά

Φυσικός αναλγητικός και αντιφλεγμονώδης παράγοντας. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και εξαλείφει τη συμφόρηση διαστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία. Βελτιώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό.