Ocuvit

Ocuvit kάψουλες για την αποκατάσταση της όρασης. Η τιμή στην Κύπρο είναι €39

Το Ocuvit είναι ένα βιογενές σύμπλεγμα που περιέχει φυσικά εκχυλίσματα που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην αποκατάσταση της ανθρώπινης όρασης. Το προϊόν παρέχει τη μέγιστη δυνατή εξάλειψη των κοινών οφθαλμικών παθήσεων. Το προϊόν βοηθά στη σταθεροποίηση των μυών του βολβού.

Description

Πλεονεκτήματα

 • Ανακουφίζει από την ένταση και τον πόνο στα μάτια
 • Βελτίωση όρασης
 • Πρόληψη της ανάπτυξης οφθαλμικών παθήσεων
 • Προστασία από οπτικές παρεμβολές
 • Ανακουφίζει από την ξηρότητα και τον ερεθισμό
 • Αυξάνει την οπτική οξύτητα
 • Διεγείρει τις νευρικές απολήξεις
 • Βελτιώνει την ανταπόκριση των μυών
 • Αποτρέπει την υπέρταση
 • Σταθεροποιεί την κυκλοφορία του αίματος στα τριχοειδή αγγεία
 • Ομαλοποιεί την πίεση των ματιών

Οι κάψουλες Ocuvit βοηθούν στην αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας των μυών των ματιών και στη βελτίωση της κατάστασης του φακού.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ocuvit?

 • Πάρτε μία κάψουλα την ημέρα
 • Η μέθοδος χορήγησης πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα.
 • Το Okuvit συνιστάται να καταπίνεται ολόκληρο χωρίς μάσημα.
 • Η διάρκεια της θεραπείας είναι 30 ημέρες

Μορφή παρασκευής:

Κάψα

Το Supplement Pharmacies πωλεί μόνο ποιοτικά προϊόντα απευθείας από τον κατασκευαστή.
Σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε ένα πλήρως πρωτότυπο προϊόν στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.
Παραδίδουμε Ocuvit σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας

Πώς λειτουργεί το Ocuvit?

Η κύρια αιτία των προβλημάτων όρασης είναι η ακατάλληλη λειτουργία των μυών των ματιών: οι μύες εστιάζουν πραγματικά την όραση και στη συνέχεια οι αντιληπτές εικόνες περνούν μέσα από τον φακό και φτάνουν στον αμφιβληστροειδή.

Όταν οι μύες των ματιών Δεν λειτουργούν σωστά, το βολβό του ματιού υπόκειται σε υπερβολική ή πολύ μικρή πίεση, τότε ο φακός παραμορφώνεται, η οπτική οξύτητα επιδεινώνεται και η όραση γίνεται θολή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως καταφεύγουμε σε γυαλιά ή φακούς επαφής, αλλά αυτά τα εργαλεία δεν είναι πολύ χρήσιμα επειδή χαλαρώνουν τους μυς των ματιών, οι οποίοι είναι ακόμη πιο παραμορφωμένοι και επιδεινώνουν το πρόβλημα. Αντίθετα, το Ocuvit προσφέρει μια απλή και φυσική λύση για γρήγορη αποκατάσταση της όρασης.

Το Ocuvit βασίζεται στην τεχνολογία υποστήριξης των μυών των ματιών, η οποία επιτρέπει στους μύες να επιστρέψουν στην ανάπαυση και να μην παραμορφώσουν πλέον την κόρη.

Πρώτον, ανακουφίζει από τη φλεγμονή, την κόπωση, την ξηρότητα και τον ερεθισμό των ματιών, βελτιώνει την ποιότητα της όρασης, ενισχύει τον αμφιβληστροειδή και, επιπλέον, διεγείρει τις νευρικές συνάψεις, γεγονός που εξασφαλίζει βέλτιστη και υψηλής ποιότητας όραση. Επιπλέον, βελτιώνει την ανταπόκριση των μυών, ανακουφίζει από την υπέρταση λόγω κόπωσης των ματιών και επίσης προάγει τη σωστή εστίαση του φακού.

Το Okuvit είναι επίσης χρήσιμο για τη βελτίωση της τριχοειδούς κυκλοφορίας και τη σταθεροποίηση της ενδοφθάλμιας πίεσης, αλλά, πάνω απ ‘ όλα, αποτρέπει τον κίνδυνο ανάπτυξης επικίνδυνων οφθαλμικών παθήσεων.

Κριτικές για το Ocuvit

Alexandros Sotirides

Η όρασή μου άρχισε να επιδεινώνεται μετά από 40 χρόνια, οι φακοί και τα γυαλιά δεν με βοήθησαν σωστά και είχα μια σοβαρή ημικρανία. Ο γιατρός μου συνέστησε το Okuvit σε μένα και πραγματικά με βοήθησε. Μετά από ένα μήνα του μαθήματος, τα περισσότερα από τα προβλήματα εξαφανίστηκαν και ένιωσα καλύτερα.

Nasos Vascopoulos

Είχα προβλήματα με την όρασή μου τα τελευταία 10 χρόνια και πάντα έχω πονοκέφαλο από γυαλιά. Ένας παλιός φίλος μου πρόσφερε κάψουλες ματιών ocuvite και είπε ότι θα αποκαταστήσει την όρασή μου. Δεν είχα άλλη επιλογή, γι ‘ αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό το μάθημα. Τώρα το όραμά μου είναι σχεδόν το ίδιο όπως ήταν στη νεολαία μου.

Dora Andreadiades

Είχα ένα μεγάλο πρόβλημα με τα μάτια μου. Συχνά έβλαψαν, έσκισαν και έκαψαν, και δεν αισθάνθηκα ανακουφισμένος όταν τους έκλεισα. Χρησιμοποίησα Ενυδατικά χάπια, αλλά ήταν μόνο προσωρινή ανακούφιση και η δυσφορία επέστρεψε πολύ γρήγορα. Βρήκα το Ocuvite στο Διαδίκτυο και ήμουν πολύ περίεργος να πάρω μια γνώμη γι ‘ αυτό. Η φόρμουλα φαινόταν πολλά υποσχόμενη, γι ‘ αυτό διέταξα ένα πακέτο και ξεκίνησα τη θεραπεία. Η κατάσταση των ματιών μου έχει βελτιωθεί γρήγορα και βλέπω πολύ καλύτερα από πριν, έτσι τα γυαλιά είναι επίσης περιττά.

Τι περιεχει το Ocuvit

Κολλαγόνο

Ένα συστατικό που ενισχύει τη μικροκυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία μειώνοντας την ευθραυστότητα των τριχοειδών αγγείων. Επιπλέον, αυτό το συστατικό μειώνει τον κίνδυνο εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας.

Aλόη

Ένα συστατικό που μειώνει τη φλεγμονή και αυξάνει τη ροή του αίματος στον αμφιβληστροειδή. Εξαλείφει επίσης την παθογόνο μικροχλωρίδα και βελτιώνει τη λειτουργία των οπτικών οργάνων.ομαλοποιεί το μεταβολισμό στην περιοχή του φακού.

Κουρκούμη

Αυτό το φυτό περιέχει αιθέρια έλαια και άλλες πολύτιμες ουσίες που βοηθούν στην ουρική αρθρίτιδα. Βοηθά στη θεραπεία της αμφιβληστροειδοπάθειας, του γλαυκώματος, του ηλικιακού εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας και της ξηρότητας.

Μαγνήσιο

Ένα στοιχείο που αυξάνει την οπτική οξύτητα και ενισχύει τον αμφιβληστροειδή. Βοηθά επίσης στην ομαλοποίηση της ενδοφθάλμιας πίεσης και στη μείωση του κινδύνου γλαυκώματος.

Oops! We could not locate your form.